21 december 2022

Stand van zaken nieuw beroepsprofiel en oproep deelname schrijfgroep

Achter de schermen zijn we als schrijfgroep druk geweest met het verder schrijven aan het beroepsprofiel en dan met name met Module 1 en 2.

In Module 1 beschrijven we de context waarin de fysiotherapeut zijn/haar werk doet. In module 2 gaat het vooral om de kern van ons vak.


Hoe en op welke manier is onze expertise anders dan of aanvullend aan alle andere verbijzonderingen en de pas afgestudeerde fysiotherapeut? Vooral het verschil met andere verbijzonderingen zoals de kinderfysiotherapeut/ revalidatiefysiotherapeut/geriatriefysiotherapeut is in de praktijk lastig gebleken. Maar we zijn tot nu toe tevreden over het resultaat.
Deze modules zijn ook naar onze leesgroep gestuurd, om opnieuw feedback op te geven.  


Ten aanzien van de competenties van de fysiotherapeut verstandelijk gehandicapten (module 3 en 4), worden er op dit moment door onderwijsspecialisten een aantal competenties beschreven. Eind januari gaan we hier als schrijfgroep mee verder. 

Oproep
Onze schrijfgroep is op dit moment erg klein, dus mocht je hier enthousiast van worden, wees welkom!! Mail ons dan via [email protected]; wij nemen contact met je op.