Gezocht: Fysiotherapeut regio Ede

11 okt 2019
Door afwezigheid voor drie maanden van één van onze fysiotherapeuten zoeken we een waarnemer vanaf 1 december.

Gezocht

Voor diverse locaties in de regio Oost zoeken wij een ervaren fysiotherapeut. Als fysiotherapeut ben je onderdeel van het (landelijke) Expertisecentrum van Philadelphia, dat voor alle cliënten van Philadelphia behandeling realiseert.

Als fysiotherapeut bestaan je werkzaamheden uit het observeren, onderzoeken, diagnosticeren en behandelen van cliënten met een verstandelijke beperking. Hierbij richt je je op het verminderen van beperkingen/belemmeringen in het dagelijks functioneren van de cliënt. Je adviseert en begeleidt (multidisciplinaire) teams op vakinhoudelijk gebied. Hierbij werk je nauw samen met andere behandelaren zoals logopedisten, gedragskundigen en artsen. Je werkt op diverse locaties nauw samen met het team van begeleiders, gedragskundigen, paramedici en medici. Daarnaast draag je zorg voor de aanschaf van hulpmiddelen en aanpassingen. 

De diverse woonlocaties bieden zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematieken. De doelgroep is een wat oudere groep cliënten van mensen die varieert van mensen met een lichte beperking tot een ernstige meervoudige beperking tot mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Meer informatie

Trefwoorden: