21 juni 2022

3-daagse NVFVG cursus Fysiotherapie voor mensen met een verstandelijke beperking

Inschrijving open voor NVFVG-cursus Fysiotherapie voor mensen met een verstandelijke beperking 2022

Veel vaardigheden en kennis die van je verwacht worden als je als fysiotherapeut gaat werken in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, krijg je niet op je opleiding aangeboden. Wat doe je bijvoorbeeld met het verschil tussen verbaal en performaal communiceren, en wat is het effect van medicatie op tonus? Welke syndromen komen veel voor en wat is de betekenis voor jou als fysiotherapeut? Hoe herken je de specifieke problemen van een cliënt en pas je jouw professionele handelen aan om de beweegzorg voor iedere cliënt goed te organiseren?

Op de vrijdagen 23 september, 4 november en 2 december organiseren we opnieuw onze driedaagse cursus. Deze cursus biedt startende collega’s een programma om hun specifieke kennis en vaardigheden nodig voor een goede beweegzorg voor mensen met een verstandelijke beperking te vergroten. Er wordt dieper ingegaan op belangrijke thema’s en er worden handvatten aangereikt om deze zorg verder te professionaliseren.

De cursus is geaccrediteerd voor 18 punten. De kosten bedragen € 375,- voor leden NVFVG en € 750,- voor niet-leden. Locatie: Congrescentrum De Schakel in Nijkerk.

Heb je interesse? Meld je vóór 1 september aan!
Tijdens de dagen wordt goede interactie tussen deelnemers en sprekers op prijs gesteld. Daarom werken we met een groep van maximaal 25 deelnemers. 

Meer informatie en aanmelden!