2023--david-houtman---bestuurslid-3.jpg
09 oktober 2023

David Houtman

Penningmeester

Achtergrondinformatie

Mijn naam is David Houtman, 27 jaar oud en ben woonachtig in Harderwijk. Mijn oom en tante hebben een verstandelijke beperking en zodoende kwam ik als klein jongetje altijd al op Schuilenburg (’S Heerenloo Apeldoorn). Als klein kind was dit fantastisch want er was een kinderboerderij, een erg grote speelweide met skelters, voetbalveld etc. Ook mocht je lekker gek doen, wat altijd wel leuk was. 
Toen we uiteindelijk op de opleiding een voorkeur voor een stageplek aan mochten geven gaf ik de VG-doelgroep aan en ben ik bij Abrona terecht gekomen. Daar werk ik nu alweer bijna 7 jaar als fysiotherapeut. 

Wat dit vak zo ontzettend mooi maakt is de diversiteit aan fysiotherapeutische behandelingen die je mag doen. Daarnaast de connectie met de cliënten die je aan gaat om de behandeling te laten slagen. Ook is het multidisciplinair samenwerken iets wat een meerwaarde heeft en tof is om te doen. Van het samenwerken met de cliënten, het cliëntsysteem en de collega’s krijg ik erg veel energie. 
Persoonlijk vind ik het heel belangrijk dat het bestuur van de NVFVG blijft bestaan; het is erg belangrijk dat er vertegenwoordiging blijft van ons mooie vak. Want wat is er mooier dan fysiotherapeut zijn binnen onze doelgroep? Daarnaast zou het stiekem leuk zijn als we ons werk wat meer op de kaart kunnen zetten en wat meer ‘sexy’ kunnen maken. We mogen laten zien hoe goed we zijn als fysiotherapeut op ons vakgebied en hoeveel kennis wij hebben.
Ik zal mij met volle energie inzetten om dit te bewerkstelligen. Hopelijk nog met vele jaren samenwerking met iedereen die betrokken is bij deze mooie doelgroep.